Blog

Bosch e-bike motorsysteem – Feel the flow

Bosch is een van de bekendste merken op de markt. Dit is grotendeels te danken aan de kwaliteit die u kan verwachten van deze onderdelen. Grote fietsmerken maken dan ook al jaren lang gebruik van de verschillende Bosch E-bike onderdelen. Met name de motoren, accus en digitale displays doen het erg goed! 

1 month ago
19 viewed

Bafang e-bike motorsysteem

Bafan is mischien onbekend maar allom aanwezig! Veel fietsmerken maken gebruik van dit Chinese merk dat een van de grootste spelers is op het gebied van e-bikes. Waarom is dit merk zo groot en waarom zal het alleen maar groter worden? Lees het in dit blog!

1 month ago
23 viewed

Een Omafiets maar dan helemaal van deze tijd. De Altec Roma!

Voor een trendy omafiets bent u bij de Altec Roma aan het juiste adres! Met de klassieke uitstraling van vroeger, maar moderne trekjes van nu zit u op deze fiets altijd goed. Simpel, effectief en onderhoudsarm. De Altec Roma heeft het allemaal en is mooi in zijn eenvoud.

2 months ago
34 viewed

Wat is een rollerbrake

3 months ago
31 viewed

De Actieradius van uw elektrische fiets

De actieradius van uw elektrische fiets is een belangrijk gegeven, maar wat wil dit nou precies zeggen? In deze blog leest u alle belangrijke informatie en krijgt u een duidelijk beeld van alle factoren die van inlvoed kunnen zijn op de actieradius van uw e-bike. 

5 months ago
33 viewed

Mijn ervaringen met de Altec Square

Een tevreden klant van Ado Bike Deelt zijn bevindingen met u. Zo krijgt u een goed inzicht in de manier waarop deze fiets rijdt en wat u er van kan verwachten. Lees verder om er achter te komen wat de Altec Square voor u kan bieden!

6 months ago
48 viewed

WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG!

8 months ago
27 viewed

Blijf veilig fietsen met deze Wintertips

Fietsen in de Winter kan voor veel problemen zorgen. Zeker omdat de winters in Nederland nogal onregelmatig kunnen zijn. Hier kunt u een aantal handige tips lezen die u het hopelijk wat makkelijker maken in deze gladde periodes van het jaar. 

9 months ago
37 viewed

Zorg voor de veiligheid van uw fiets

Jaarlijks worden er meer dan 800.000 fietsen gestolen, dat zijn er bijna 2200 per dag! Lees hier over een van de bendes die hier aan bij draagt, maar ook wat u kan doen om zich tegen diefstal te wapenen.

10 months ago
36 viewed

De ervaring van Ivana

Ivana is op zaterdag 26 augustus bij ons in de winkel in Den Haag geweest om een nieuwe fiets te kopen, althans haar vader mocht betalen. Zij heeft het onderstaande stukje geschreven:

1 year ago
0 viewed
© 2009-2019 Ado Bike.