BLACK FRIDAY is van start gegaan bij Ado Bike 

114
Lees meer
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie

Black Friday fietsen

Elk jaar is er een periode dat u kan genieten van de beste aanbiedingen. Ado Bike begint dit jaar al vroeg met de aanbiedingen zodat u over fietsen met de beste mogelijk prijs kan beschikken. Heel deze categorie is gevuld met de mooiste fietsen uit ons assortiment en dat ook nog eens voor de laagst mogelijke prijs. Echt nergens zal u de fietsen voor een betere prijs vinden dan bij Ado Bike. Soms bedraagt de korting wel meer dan 50%! Een uitgelezen kans om dus een goedkope maar kwalitatief goed fiets te bemachtigen. Aarzel niet want een actie met de torenhoge kortingen kan natuurlijk nooit lang duren. Voordat u het weet zijn alle koopjes op en vist u achter het net! Het is verstandig om deze categorie goed in de gate te houden omdat het aanbod nogal kan verschillen. Wanneer de ene fiets uitverkocht is, zal het aanbod aan worden gevuld met een ander model. Niet dat er niet genoeg te kiezen is, want het aanbod is zeer divers. U kunt zowel een fiets voor uzelf als voor uw kinderen vinden.

De Geschiedenis van Black Friday

Black Friday is eigenlijk een traditie die is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten. De timing van deze uitverkoop dag is niet toevallig. De datum ligt namelijk net voor de kerstdagen en in Nederland ook nog voor Sinterklaas. Winkel openen hun deuren eerder en zorgen ervoor dat de consument bij de beste koopjes kan komen. Oorspronkelijk verwijst de term “Black Friday” naar de drukte op de wegen. Dit had alles te maken met het feit at iedereen een dag vrij heeft na Thanksgiving en dus de weg op gaat om inkopen te doen. Het zag dus zwart van de auto’s op straat. Het is de drukste shopdag van het jaar en winkeliers spelen daar goed op in. De drukke wegen zijn tegenwoordig een stuk minder druk door de opkomst van de webshops. Online worden vele producten vaak net zo goedkoop, al dan niet goedkoper aangeboden. U hoeft zelfs niet eens de menigte in om uw aankopen te doen. Hoe makkelijk is dat?

Het aanbod

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van het Black Friday, hebben wij voor u diverse fietsen in de aanbieding. U kunt kiezen uit een kinderfiets voor uw zoon of dochter, of een 28 inch fiets voor uzelf. De kleur is natuurlijk een kwestie van smaak, maar er valt in ieder geval genoeg te kiezen. Zo kan iedereen over de perfecte fiets beschikken. Het type fiets kan een transportfiets, stadsfiets, omafiets of moederfiets zijn.

Qua specificaties bestaan er veel verschillen. Heeft u vragen of wilt u gewoon meer informatie. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.