Bezorging

Wij doen ons uiterste best om je nieuwe fiets zo snel mogelijk thuis te bezorgen.

Wij streven naar een snelle levering, over het algemeen leveren wij de fietsen in doos binnen 48 uur. Wanneer je op vrijdag na 13:00 of in het weekend je nieuwe fiets of accessoire besteld, duurt het 2 werkdagen (dinsdag geleverd). Als het een Altec of Volare fiets is en de fiets voor 11:00 op vrijdag is besteld dan kun je ook voor zaterdag levering kiezen (€ 5,-). Zorg er dan voor dat dit product in uw winkelwagen staat.

Wanneer u een rijklare fiets besteld, dan zijn de levertijden wat langer (+- 5 werkdagen). Hieronder een overzicht met een indicatie van de bezorgtijd per fietsmerk:

 

Merk

Tijd

Altec fietsen

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

(Rijklare fietsen +- 5 werkdagen)

Spirit fietsen

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Volare fietsen

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

(Op vrijdag voor 11:00 besteld)

Vogue fietsen

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Cortina fietsen

1 week

Accessoires

3 tot 5 werkdagen

 

Levering
Bij levering worden de fietsen standaard in doos afgeleverd. Deze fietsen zijn voor 85% afgemonteerd. Sommige delen zoals het stuur, de jasbeschermers, de trappers en het voorwiel dient u er zelf op te monteren. Om u hierbij te helpen, hebben wij een aantal montage handleidingen en video’s die u hier kunt vinden.

Wanneer je een fiets in doos besteld, wordt er een track en trace code aangemaakt. Hiermee kun je de zending volgen. Het kan zijn dat je de track en trace code automatisch doorgestuurd krijgt of per e-mail binnen krijgt. Wanneer je een accessoires naast je fiets hebt besteld, ga er dan vanuit dat deze apart van de fiets geleverd worden.

Het is bij ons ook mogelijk om een rijklare fiets thuis bezorgd te krijgen. Deze wordt per koerier thuis bezorgd. Helaas kunnen we je geen track en trace sturen van deze zending.

 

Bezorgkosten

Wanneer u een fiets besteld die 85% is afgemonteerd en boven de €100 is, wordt deze gratis thuis bezorgd in Nederland.