De best verkochte fietsen van Ado Bike 

Heeft u moeite met kiezen of gewoon benieuwd naar wat andere klanten voor u kochten? In deze categorie ziet u een overzicht van onze best verkochte fietsen! Bestel vandaag voor 14:00 en ontvang uw fiets gratis de volgende wekrdag in huis. Deze fietsen willen nogal eens uitverkopen dus wees er snel bij.

Weergave 1 to 24 van 81 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 81 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Best verkochte fietsen van Ado Bike

Door het grote aanbod kan het lastig zijn het overzicht te bewaren. Daarom helpen wij u graag een handje met een duidelijke lijst van onze best verkochte fietsen. Deze fietsen zijn in het verleden erg goed verkocht en gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Een nieuwe fiets uitzoeken klinkt makkelijker dan het lijkt. Er zijn veel dingen waar op gelet moet worden zoals merk, model, kleur en vele andere specificaties. In deze categorie hebben de voorgaande klanten van Ado Bike u een handje geholpen. Hier staan namelijk de fietsen die het beste verkocht worden. Ondanks dat deze lijst nog steeds bijna 100 fietsen bevat, is het in ieder geval een stuk makkelijker zoeken. De collectie is verdeeld over een aantal modellen en merken. De kinderfietsen zijn dan ook niet de best verkochte fietsen van de website, maar wel in hun eigen segment.

Best verkochte fiets

Ruime keuze best verkochte fietsen

Allereerst kunt u een onderverdeling maken tussen de verschillende soorten fiets. Natuurlijk weet u zelf het beste of u een dames-, heren- of kinderfiets nodig heeft! Hierna komen de inchmaten. Deze beginnen met 12 inch en eindigen op 28 inch. De 12 inch fietsen zijn bedoeld voor de kleintjes onder ons, namelijk die van 2 tot 4 jaar. Voor alle leeftijden tussen de 2 en 15 zijn er in deze categorie kinderfietsen te vinden. Uiteraard staan er ook veel 28 inch modellen in voor de mensen langer dan 155cm. Omdat het aanbod van Ado Bike zeer divers is, zijn ook hier meerdere merken terug te vinden. U heeft de keuze uit maar liefst 9 merken zoals:

Ruim assortiment fietsen

Wanneer u kijkt naar de wat meer technische aspecten van deze best verkochte fietsen, ziet u dat er 2 materialen zijn waarvan het frame gemaakt is. Dit zijn staal een aluminium. Staal is stevig en zwaar en aluminium lichtgewicht en roestvrij. Elektrische fietsen, welke ook te vinden zijn in de ze categorie, zijn vaak gemaakt van aluminium omdat de accu en motor het gewicht vaak verhogen. Qua fietsmodellen heeft u hier ook een zeer divers aanbod. Sommige fietsen, zoals transportfietsen, zijn vaak gespecialiseerd en goed te gebruiken voor een bepaalde handeling. De best verkochte fietsen van Ado Bike zijn zeker niet alleen zwart en grijs! Er zijn een hoop kleuren waar u uit kunt kiezen, het is geheel aan u!

Bij Ado Bike geniet u, ook bij onze beste verkochte fietsen, van de laagste prijsgarantie! Heeft u een keuze kunnen maken en gelijk zin om te fietsen? Bestel dan voor 14:00 vandaag een fiets en ontvang deze de volgende werkdag al in huis! Vragen over bepaalde fietsen? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze 4 filialen! Op zoek naar een top fietsenmerk? Bekijk eens de Cortina fietsen van Ado Bike.