Altec Walesa 28 inch Stadsfiets: Snelle levering en vaste lage prijs

12
Een stadsfiets met een stevig frame, 3 versnellingen en betrouwbare handremmen. De Altec Walesa is perfect voor in de stedelijke omgeving van Nederland. Ook lange afstanden zijn door de versnellingen geen enkel probleem!
Lees meer
Sorteer op:
Sale
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Bel: 010-2362427
Sale
Sale

Altec Walesa

Altec Walesa comfortabele stadsfiets waarmee u met veel plezier onder weg bent. Dat is de beste omschrijving van de fiets die u nu ziet.. Deze stadsfiets heeft een sportief uiterlijk en modern design. Deze fiets past goed binnen het hedendaagse stadsbeeld door het stijlvolle uiterlijk. De Altec Walesa is een luxe stadsfiets met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dagelijks woon- en werkverkeer zijn wat deze fiets het beste doet, maar ook langere fietstochten zijn met deze fiets geen enkel probleem. Door de verende voorvork zijn minder goede wegen nog steeds prima begaanbaar met deze fiets. De grootste schokken zullen worden gedempt, waardoor u weinig tot geen hinder zal ondervinden van hobbels of gaten in het wegdek. Op deze stadsfiets zitten 3 Shimano Nexus versnellingen. Hiermee kunt u gemakkelijk van rijstand wisselen wanneer dit nodig is. Zo beschikt u over de juiste trapzwaarte en rijdt u altijd lekker. Het frame van de Altec Walesa heeft een moderne look en is gemaakt van stevig staal. De fiets zal hierdoor zwaarder, maar ook steviger zijn. De dichte kettingkast draagt bij aan het sportieve design en zorgt er voor dat uw broek goed beschermd is.

De Altec Walesa als schoolfiets

Het zadel en stuur van deze stadsfiets zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor is de Altec Walesa een prima schoolfiets voor uw kind. Koopt u de fiets aan het begin van de schoolcarrière, dan kan uw kind er een lange tijd van genieten. Door de verstelbaarheid kan deze fiets goed meegroeien met de lengte van uw kind. Aan veiligheid is ook gedacht bij de Altec Walesa. Zo zitten er veilige remmen op de voor- en achterkant van de fiets. De LED verlichting zorgt ervoor dat er veilig gebruik gemaakt kan worden van deze stadsfiets in het donker. De verlichting werkt op batterijen en er zit dus geen dynamo op deze fiets.

  • Shimano rollerbrakes
  • 3 Nexus versnellingen
  • Verende voovork
  • Axa slot

Luxe stadsfiets

De Altec Walesa is een luxe stadsfiets met zachte handvatten en een comfortabel zadel. Zo blijft het ook bij langdurig gebruik leuk om op deze fiets te fietsen. Door het ringslot en stevige standaard kunt u deze fiets overal veilig stallen. Omdat het een AXA Solid Plus slot betreft is deze ART gekeurd. Dit wil zeggen dat het slot van erg goede kwaliteit is en u deze kunt verzekeren tegen diefstal. Toch nog extra zeker zijn over de veiligheid van uw fiets? Bestel dan ook een extra slot. De remmen van deze fiets zijn zeer betrouwbaar en slijten niet. In tegenstelling tot V-brakes, zijn Shimano rollerbrakes erg duurzaam en slijten amper. Ook op hoge snelheden kan er gecontroleerd geremd worden wanneer men de handrem indrukt.