Altec Walesa 28 inch Stadsfiets: Binnen 24 uur bezorgd

Altec Walesa is een stadsfiets voor zowel dames en heren. Dit model ziet er strak uit, de combinatie met de kleur, het frame en de specificaties laat deze fiets blinken tussen andere merken en modellen.

12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Altec Walesa

Een comfortabele stadsfiets waarmee u met veel plezier onder weg bent. Dat is de beste omschrijving van de Altec Walesa. Deze stadsfiets heeft een sportief uiterlijk en modern design. Deze fiets past goed binnen het hedendaagse stadsbeeld door het stijlvolle uiterlijk. De Altec Walesa is een luxe stadsfiets met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dagelijks woon- en werkverkeer zijn wat deze fiets het beste doet, maar ook langere fietstochten zijn met deze fiets geen enkel probleem. Door de verende voorvork zijn minder goede wegen nog steeds prima begaanbaar met deze fiets. De grootste schokken zullen worden gedempt, waardoor u weinig tot geen hinder zal ondervinden van hobbels of gaten in het wegdek. Op deze stadsfiets zitten 3 Shimano Nexus versnellingen. Hiermee kunt u gemakkelijk van rijstand wisselen wanneer dit nodig is. Het frame van de Altec Walesa heeft een moderne look en is gemaakt van stevig staal. De fiets zal hierdoor zwaarder, maar ook steviger zijn. De dichte kettingkast draagt bij aan het sportieve design en zorgt er voor dat uw broek goed beschermd is.

De Altec Walesa als schoolfiets

Het zadel en stuur van deze stadsfiets zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor is de Altec Walesa een prima schoolfiets voor uw kind. Koopt u de fiets aan het begin van de schoolcarrière, dan kan uw kind er een lange tijd van genieten. Door de verstelbaarheid kan deze fiets goed meegroeien met de lengte van uw kind. Aan veiligheid is ook gedacht bij de Altec Walesa. Zo zitten er namelijk Shimano rollerbrakes op de voor- en achterkant van de fiets. De LED verlichting zorgt ervoor dat er veilig gebruik gemaakt kan worden van deze stadsfiets in het donker.

Luxe stadsfiets

De Altec Walesa is een luxe stadsfiets met zachte handvatten en een comfortabel zadel. Zo blijft het ook bij langdurig gebruik leuk om op deze fiets te fietsen. Door het ringslot en stevige standaard kunt u deze fiets overal veilig stallen. Toch nog extra zeker over de veiligheid van uw fiets? Bestel dan ook een extra slot.