Altec Walesa 28 inch Stadsfiets: Binnen 24 uur bezorgd

Altec Walesa is een stadsfiets voor zowel dames en heren. Dit model ziet er strak uit, de combinatie met de kleur, het frame en de specificaties laat deze fiets blinken tussen andere merken en modellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Altec Walesa

Altec Walesa comfortabele stadsfiets waarmee u met veel plezier onder weg bent. Dat is de beste omschrijving van de fiets die u nu ziet.. Deze stadsfiets heeft een sportief uiterlijk en modern design. Deze fiets past goed binnen het hedendaagse stadsbeeld door het stijlvolle uiterlijk. De Altec Walesa is een luxe stadsfiets met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dagelijks woon- en werkverkeer zijn wat deze fiets het beste doet, maar ook langere fietstochten zijn met deze fiets geen enkel probleem. Door de verende voorvork zijn minder goede wegen nog steeds prima begaanbaar met deze fiets. De grootste schokken zullen worden gedempt, waardoor u weinig tot geen hinder zal ondervinden van hobbels of gaten in het wegdek. Op deze stadsfiets zitten 3 Shimano Nexus versnellingen. Hiermee kunt u gemakkelijk van rijstand wisselen wanneer dit nodig is. Zo beschikt u over de juiste trapzwaarte en rijdt u altijd lekker. Het frame van de Altec Walesa heeft een moderne look en is gemaakt van stevig staal. De fiets zal hierdoor zwaarder, maar ook steviger zijn. De dichte kettingkast draagt bij aan het sportieve design en zorgt er voor dat uw broek goed beschermd is.

Altec Walesa

De Altec Walesa als schoolfiets

Het zadel en stuur van deze stadsfiets zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor is de Altec Walesa een prima schoolfiets voor uw kind. Koopt u de fiets aan het begin van de schoolcarrière, dan kan uw kind er een lange tijd van genieten. Door de verstelbaarheid kan deze fiets goed meegroeien met de lengte van uw kind. Aan veiligheid is ook gedacht bij de Altec Walesa. Zo zitten er veilige remmen op de voor- en achterkant van de fiets. De LED verlichting zorgt ervoor dat er veilig gebruik gemaakt kan worden van deze stadsfiets in het donker. De verlichting werkt op batterijen en er zit dus geen dynamo op deze fiets.

  • Shimano rollerbrakes
  • 3 Nexus versnellingen
  • Verende voovork
  • Axa slot

Luxe stadsfiets

De Altec Walesa is een luxe stadsfiets met zachte handvatten en een comfortabel zadel. Zo blijft het ook bij langdurig gebruik leuk om op deze fiets te fietsen. Door het ringslot en stevige standaard kunt u deze fiets overal veilig stallen. Omdat het een AXA Solid Plus slot betreft is deze ART gekeurd. Dit wil zeggen dat het slot van erg goede kwaliteit is en u deze kunt verzekeren tegen diefstal. Toch nog extra zeker zijn over de veiligheid van uw fiets? Bestel dan ook een extra slot. De remmen van deze fiets zijn zeer betrouwbaar en slijten niet. In tegenstelling tot V-brakes, zijn Shimano rollerbrakes erg duurzaam en slijten amper. Ook op hoge snelheden kan er gecontroleerd geremd worden wanneer men de handrem indrukt.

 

 

 

© 2009-2019 Ado Bike.