30 producten

Altec Urban

De Altec Urban is een van de meeste populaire transportfietsen van het merk Altec. De transportfiets is een steeds meer voorkomend model tegenwoordig. Perfect voor dagelijks gebruik en met een trendy design is dit ook niet gek. Deze fietsen zijn naast trendy namelijk ook heel praktisch. Dit dus een transprotfiets waarmee het vervoeren van bagage een stuk gemakkelijk kan! De Transportfiets heeft zijn oorsprong te danken aan de markt/vaklui van vroeger, dit op zoek waren naar een goedkope manier om bagage te vervoeren. Niet iedereen had destijds het geld voor een auto dus de keuze voor een fiets met een upgrade was dan ook snel gemaakt. De populaire bakkersmanden van tegenwoordig komen uit dezelfde periode, namelijk het einde van de 19e eeuw, en worden nog steeds overal gebruikt. Dit mag dan misschien wel een nieuwe fiets zijn, er zit zeker een hele geschiedenis achter!

Specificaties Altec Urban

Naast de bagagedrager met snelbinder, waarop men tassen of andere dingen mee kan vervoeren, zit er ook een voordrager op de fiets. Hierop kunt u een fietskrat of eerder genoemde fietsmand bevestigen voor extra transportruimte. Deze gemakkelijke toevoeging werkt perfect bij een Altec Urban en geeft uw fiets bovendien een persoonlijke twist!  Een ander voordeel van de Altec Urban is het dubbele standaard. Dat zorgt voor meer stabiliteit wanneer de fiets stilstaat. Zeker wanneer de voordrager beladen is, is het belangrijk dat de fiets op een juiste manier kan blijven staan. Het frame van de fiets is zeer stevig omdat het namelijk bestaat uit staal. Dit materiaal maakt de fiets zwaarder, maar ook goed bestand tegen deukjes of botsingen.

Een ander component wat de stabiliteit van de fiets ten goede komt, is de stuurstabilisator. Deze zit wel alleen op de 28 inch modellen boven het spatbord aan de achterkant van het voorwiel.Deze fiets beschikt niet over meerdere versnellingen, wel een dubbel remsysteem. Naast de terugtrap rem, zitten er ook handremmen op de fiets. Wanneer u veel bagage mee neemt onderweg zorgen deze dubbele remmen voor meer controle over de fiets. De Altec Urban is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. De zwarte versie is verreweg onze meest verkochte transportfiets. Ook de Dark Magneto (paars), de Army Green en de Frozen Blue zijn super populair bij onze klanten. De zwarte Altec Urban transportfiets is ook als herenfiets verkrijgbaar.

Enkele populaire kleuren zijn:

  • Blauw
  • Zwart
  • Grijs

Beschikbaar in diverse maten

De Altec Urban is bij ons verkrijgbaar in volwassenmaten en kindermaten. Handig voor wanneer uw kind de schooltas gemakkelijk wilt vervoeren. Niet zeker welke framemaat de juiste is voor u of uw kind ? Bereken uw maat hier. Het kan wellicht een slim idee lijken om de fiets een maatje groter aan te schaffen, echter is dit niet altijd juist. Uw kind moet, in verband met de veiligheid, met beide voeten bij de grond kunnen komen. Zo is op en afstappen ook altijd makkelijk. U heeft ook de keuze uit veel verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje bij u past.

Gemakkelijk en sneller onderweg met veel bagage ? Kies dan voor een elektrische transportfiets. Bekijk ons assortiment hier

[powr-popup id="65279077_1659354748"]