Altec Urban Transportfiets: Binnen 24 uur bezorgd

De Urban is een populaire transportfiets van Altec. Deze fiets is voor iedereen die spullen van A naar B moeten brengen. Dit model heeft verschillende wiel- en framematen, waardoor deze fiets voor zowel bij kinderen als volwassenen past. Bekijk hier de brede collectie van de Altec Urban.

Weergave 1 to 24 van 34 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 34 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Altec Urban

De Altec Urban is de nieuwste transportfiets voor het merk Altec. De transportfiets is een steeds meer voorkomend model tegenwoordig. Perfect voor dagelijks gebruik en met een trendy design is dit ook niet gek. Deze fietsen zijn naast trendy namelijk ook heel praktisch.

Naast de bagagedrager met snelbinder waarop men tassen of andere dingen mee kan vervoeren, zit er ook een voordrager op de fiets. Hierop kunt u een fietskrat of fietsmand bevestigen voor extra transportruimte. Voor het gehele aanbod aan kratten en manden klik hier. Een ander voordeel van de Altec Urban is het dubbele standaard. Dat zorgt voor meer stabiliteit wanneer de fiets stilstaat.

Deze fiets beschikt niet over een of meerdere versnellingen. Wel heeft de Altec Urban een dubbel remsysteem. Naast de terugtrap rem, zitten er ook handremmen op de fiets. Wanneer u veel bagage mee neemt onderweg zorgen deze dubbele remmen voor meer controle over de fiets. De Altec Urban is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. De zwarte Altec Urban is verreweg onze meest verkochte transportfiets. Ook de Dark Magneto (paars), de Army Green en de Frozen Blue zijn super populair bij onze klanten. De zwarte Altec Urban transportfiets is ook als herenfiets verkrijgbaar.

Altec Urban in diverse maten

De Altec Urban is bij ons verkrijgbaar in volwassenmaten en kindermaten. Handig voor wanneer uw kind de schooltas gemakkelijk wilt vervoeren. Niet zeker welke framemaat de juiste is voor u of uw kind ? Bereken uw maat hier. U heeft ook de keuze uit veel verschillende kleuren zodat er altijd wel eentje bij u past.

Alle fietsen van Altec binnen ons assortiment worden in een doos bij u afgeleverd. Voor u betekent dit dat u vaak het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de montage aan ons over te laten. U krijgt dan een afgemonteerde fiets bij u thuis afgeleverd !

Gemakkelijk en sneller onderweg met veel bagage ? Kies dan voor een elektrische transportfiets. Bekijk ons assortiment hier