0 producten

Geen producten gevonden

Altec Sweet

Iedereen in Nederland moet wel eens fietsen, dus ook de hardwerkende moeders. Kinderen kunt u natuurlijk niet altijd bij een oppas brengen of thuis alleen laten. Zeker op de echt jonge leeftijden is dit lastig. De optie die dan overblijft is mee nemen op de fiets naar de plaats van bestemming. Op een reguliere fiets kan dit al snel voor problemen zorgen in verband met de ruimte en stuurmaneuvers. Altec heeft daarom de ideale moederfiets ontwikkeld dit afrekent met deze problemen. Natuurlijk kunt u deze fiets ook prima gebruiken zonder dat er kinderzitjes op gemonteerd zijn. Het blijft een zeer comfortabele fiets. De Altec Sweet is alleen verkrijgbaar in de wielmaat 28 inch. Wel bestaan er verschillen tussen de framematen.

  • 50 Cm (150 - 175 Cm)
  • 56 Cm (165 - 181 Cm) 

De Altec Sweet 28 inch moederfiets heeft als meest opvallende kenmerk een gebogen frame. De onderste framebuis loopt nog verder naar onderen door. Anders dan bij een reguliere damesfiets heeft de buis helemaal onderin een knik. Het frame heeft deze vorm zodat een u gemakkelijk op- en af kunt stappen terwijl er een kinderzitje op de fiets zit. Het frame zelf is gemaakt van staal en dus zeer stevig. Dit moet ook wel wanneer er rekening gehouden moet worden met het extra gewicht van 2 kinderzitjes. Ook het stuur is speciaal aan deze fiets. Dit is namelijk een stuk breder dan wat u van een damesfiets gewend bent. Dit is gedaan om de plaatsing van een kinderzitje op het stuur een stuk gemakkelijker te maken. U heeft zo genoeg ruimte om precieze stuur bewegingen te maken. De ruimte tussen het zadel en het stuur is ook wat ruimer dan bij een reguliere fiets. Ook dit heeft alles te maken met de plaatsing van een kinderzitje. Samen met het gebogen frame zorgt dit er voor dat u gemakkelijk op de fiets kunt stappen.

Specificaties Altec Sweet

De Altec Sweet is niet alleen heel praktisch, maar ook comfortabel. Er zitten namelijk 3 Shimano Nexus versnellingen op. Door deze versnellingen hoeft u langere fiets tochten niet uit de weg te gaan en bent u verzekerd van een aangename reis. Het extra gewicht van de kinderzitjes zult u daarom niet merken. Gaat u op fietstochten door het Nederlandse landschap met uw kinderen, dan zijn hoge versnellingen bevorderlijk voor de snelheid. Fietsen door de stad, naar de school van uw kind is het beste te doen met een lagere versnelling. Door het stuurslot slaat het stuur niet om naar een kant wanneer het kinderzitje beladen is. Onderaan de fiets zit een dubbelpotig standaard dat de stabiliteit van de fiets verhoogt tijdens het parkeren. De kettingkast is gesloten en heeft dezelfde kleuren als het frame. De Altec Sweet beschikt over 2 soorten remmen. Veiligheid is sowieso al belangrijk op een fiets, maar zeker als het om kinderen gaat.

Op de gehele Alec Collectie en dus ook de Altec Sweet, geniet u bij Ado Bike van de laagste prijsgarantie! Bekijk daarom gerust ons hele aanbod en maak gebruik van de filters aan de linkerkant van het scherm om de perfecte fiets uit te kiezen. 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]