Altec Square

0
Gemakkelijk en fijn onderweg? Kies dan voor de Altec Square E-bike. Met deze elektrische moederfiets gaat u zorgeloos op weg. De motor heeft een actieradius van tussen de 60 en 80 kilometer met een topsnelheid.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Veilig op weg met de Altec Square elektrische moederfiets

Gemakkelijk en fijn onderweg? Kies dan voor de Altec Square elektrische fiets. Wereldwijd en dus ook in Nederland zijn elektrische fietsen bezig aan een ware opmars. Steeds meer mensen gaan inzien dat korte afstanden met de auto, ook op een elektrische fiets afgelegd kunnen worden. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens beter voor het milieu. Daarbij komt ook nog eens dat u alle files kan vermijden en dus vaak sneller thuis bent dan wanneer u de auto had gepakt. E-bikes zijn dus niet allen voor oudere of mensen die slechter ter been zijn, maar kunnen iedereen helpen gemakkelijk vooruit te komen. Ondertussen heeft bijna ieder fietsmerk wel 1 of meerdere elektrische modellen. Altec heeft deze trend goed in de gaten gehouden en ingespeeld op de wensen van de consument.

Op de Altec Square kunt u met gemak lange afstanden afleggen zonder dat u er veel moeite voor moet doen. Omdat de snelheid op een elektrische fiets vaak hoger ligt dan op een normale fiets, is het belangrijk dat er goede remmen op zitten. De Altec Square heeft een dubbel remsysteem, namelijk op het voor- en achterwiel. Op het achterwiel zit een Promax V-brake remsysteem. Op het achterwiel een schijfrem. Door dit dubbele systeem kunt u veilig vaart minderen of een noodstop maken wanneer dit nodig mocht zijn.

De Altec Square heeft een comfortabel zadel met een luxe bruine uitstraling. Het uiterlijk van dit zadel draagt bij aan het mooie en eigentijdse design van deze fiets. De handvatten hebben, net als het zadel, dezelfde mooie kleur. Op deze e-bike kunt u vol trots door de stad fietsen. Deze past dan ook goed binnen het hedendaagse straatbeeld. Omdat elektrische fietsen een grote investering zijn is het belangrijk dat u deze goed en veilig kan parkeren. Het slot van deze fiets is ART goedgekeurd. Dit betekent de fiets verzekerd kan worden tegen schade en diefstal.

De Altec Square is de perfecte elektrische moederfiets

De Altec E-bike Square is een comfortabele elektrische moederfiets. Lange afstanden zijn door de trapondersteuning van de motor geen enkel probleem. Het frame heeft een elegant en eigentijds design wat de fiets een echte aanwinst maakt. Het frame is gemaakt van duurzaam aluminium. Dit aluminium is uitvoerig getest op stijfheid en stevigheid. Door het gebruik van aluminium blijf het gewicht van de fiets redelijk licht, ondanks dat de fiets een accu heeft. Hierdoor kunt u goed de controle over de fiets behouden tijdens het rijden. De Altec Kratos is speciaal ontworpen als moederfiets. Dit houdt in dat er extra ruimte tussen het stuur en het zadel zit en dat het stuur zelf breder is. Zo kunt u gemakkelijk een kinderzitje bevestigen zonder dat op- en afstappen een probleem wordt. De Altec Square elektrische moederfiets beschik ook over een stabilisator en dubbel standaard. De stabilisator zorgt er voor dat uw fiets tijdens het parkeren goed en stevig blijft staan. Ook als er een kind in het kinderzitje zit. Het dubbele standaard zorgt er voor dat de fiets rechtop staat in plaats van naar één kan geheld.

Versnellingen van de Altec Square

De Altec Square is een erg luxe e-bike en beschikt daarom ook over 7 Shimano Nexus versnellingen. Dit grote aantal versnellingen geven u de mogelijkheid om uw rijstijl perfect aan te passen aan het terrein en de omgeving. Dit maak dat u altijd comfortabel onderweg bent tijdens het fietsen van zowel korte als lange afstanden. Lange fietstochten samen met uw familie of helemaal alleen zijn geen enkel probleem voor deze fiets. Op lange vlakke stukken weg kunt u het beste gebruik maken van een hoge versnelling voor optimaal gemak. In heuvelachtig terrein is het beter om over te schakelen naar een lagere versnelling. De Altec Square heeft 5 rijstanden die u kunt gebruiken wanneer de situatie er juist voor is. Naast deze 5 rijstanden beschikt de fiets ook over een eco stand. In deze stand gebruikt de fiets minder stroom uit de accu en geeft deze minder trapondersteuning. Het voordeel hiervan is dat u langer gebruik kunt maken van de trapondersteuning. Wanneer u met de fiets aan de hand loopt, beschikt de Altec Square over een Walk assist. Dit betekent dat u tot een snelheid van 6 kilometer per uur ondersteuning van de fiets krijgt.

Kleuren van de Altec Square

De Altec Square is verkrijgbaar in de kleuren Bronze en Zwart. Deze kleuren passen goed tussen de elektrische collectie van Altec. Deze basiskleuren zorgen er voor dat u met uw nieuwe elektrische fiets goed tussen het straatbeeld van tegenwoordig past. De elektrische fietsen van Altec zijn unisex en zijn daarom beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Motor van de Altec Square

De elektrische motor van de Altec Square is van het merk Bafang en van erg goede kwaliteit. Deze motor heeft een 250 watt aan vermogen en een Panasonic 37V Lithium Accu. De actieradius (de afstand die de fiets kan afleggen zonder tussentijds de accu op te laden) van de Altec Square ligt tussen de 60 en 80km. De exacte afstand van de actieradius kan beïnvloed worden door factoren van buitenaf. Denk hierbij aan heuvels, tegenwind en trapsnelheid. De maximum snelheid van deze fiets is 25km/u, maar kan lager ingesteld worden tot 15km/u indien gewenst.

Montage

Deze fiets is voor 95% afgemonteerd, u dient zelf de overige 5% (percentage afhankelijk van het model) af te monteren. Het verder afmonteren van de fiets is een klusje dat maximaal 5 minuten in beslag neemt. Hieronder vallen: het recht zetten van het stuur, het oppompen van de banden en het monteren van de trappers.

Voor een testrit kunt u altijd langskomen in een van onze winkels. Heeft u andere vragen of bent u op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op.

Specificaties

Frame:

Aluminium 53 cm

Vork:

Verend

Versnelling:

Shimano 7V Nexus

Zadelpen:

Vast

Rem achter:

Promax V-brake

Rem voor:

Schijfrem

Velgen:

Alu dubbelwandig

Banden:

CST Palmbay

Stuurslot:

 Ja

Verlichting voor:

Batterij verlichting

Verlichting achter: 

Batterij verlichting geintegr. in accu

Slot:

AXA Solid plus

Wielmaat:

28 inch