7 producten

Altec Roma

De Altec Roma is een oud model in een nieuwe jasje. Het klassieke omafiets model is weer tot leven gebracht door de Altec Roma. Dit model past helemaal binnen het moderne straatbeeld van tegenwoordig. Door de moderne maar toch ook retro look kunt u met deze fiets stijlvol onderweg. De Altec Roma is een scherp geprijsde basic fiets met een goede kwaliteit. Ideaal om dagelijks korte afstanden mee te fietsen naar bijvoorbeeld werk, school, vrienden of familie. De Altec Roma heeft geen versnellingen en is dus minder geschikt voor oneffen terrein en langere afstanden. Maar aangezien dit een echte stadsfiets is, zal u hier weinig hinder van ondervinden. Door het stalen frame kan deze fiets aardig tegen een stootje en is dus erg degelijk. Zeer handig wanneer u door de drukken straten moet fietsen, waar een paaltje snel over het hoofd wordt gezien. De gesloten kettingkast van deze omafiets maakt het mooie design helemaal af. Bovendien zorgt dit er ook voor dat er geen broekspijpen tussen de ketting komen. Ook is de Altec Roma voorzien van jasbeschermers aan beide kanten van de fiets. Omdat deze fiets over weinig extra specificaties beschikt, zal u weinig onderhoud aan de fiets hebben. Ook valt de ketting er niet zomaar af omdat er geen versnellingen op de fiets zitten.

  • Goedkoop
  • Robuust
  • Laag in onderhoud

Verschillende kleuren

Voor elke smaak is er een Altec roma omafiets die er bij hoort. Zo kunt u kiezen uit 7 verschillende kleuren voor uw nieuwe omafiets. Bent u een echt herfstmens kies dan bijvoorbeeld voor bruin of donker groen. De kleuren die beschikbaar zijn, zijn: Zwart, Jeans Blue, Snow White, Dark brown, Turquoise, Titan en Army Green. Het kan zijn dat niet alle kleuren op voorraad zijn. Houd deze pagina goed in de gate en zoek de Altec Roma die het beste bij u past! Een handige tip: fietsen met een opvallende kleur worden minder snel gestolen en sneller terug gevonden. 

Altec Roma Deluxe

Heeft u behoefte aan wat meer transport ruimte op uw fiets en is de standaard bagagedrager niet meer genoeg? Dan is het mogelijk om van de Altec Roma omafiets een transportfiets te maken. Dit is onze unieke Altec Roma Deluxe en is exclusief beschikbaar bij Ado Bike. Door een voordrager te monteren op de Altec Roma krijgt u twee keer zo veel ruimte voor het meenemen van bagage. Door een krat of mand te bevestigen op deze transportfiets kunt u ook gemakkelijk tassen, boodschappen en andere spullen op de fiets mee nemen.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]