Altec Ravenger 24 inch MTB 38cm 21v Groen

€ 199,-
Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
24602

De Altec Ravenger is een stoere mountainbike, voorzien van een stijlvol aluminium frame. Deze mountainbike heeft brede banden en verkrijgbaar in de maat 24 inch en 26 inch die zorgen voor een goede wegligging op welke ondergrond dan ook. De Altec Ravenger heeft 21 Shimano Altus versnellingen waarmee je altijd een passende versnelling hebt. De zithouding van deze mountainbike is gemakkelijk aan te passen door de afstelbare voorvork die overigens ook verend is.

Op dit product geldt de laagste-prijsgarantie.

 

Neem een uitdagende route met de Altec Ravenger

De Altec Ravenger is een sportieve mountainbike, voorzien van een stijlvol aluminium frame. Deze mountainbike heeft brede banden die verkrijgbaar zijn in de maat 24 inch en 26 inch. Deze bredere banden zorgen voor een goede wegligging op welke ondergrond dan ook. Deze fiets is dus echt gemaakt voor de wat meer uitdagende fietsroutes.

Altijd de goede snelheid met de Altec Ravenger

De Altec Ravenger heeft maarliefst 21 Shimano Altus versnellingen waarmee je altijd een passende versnelling hebt. De zithouding van deze mountainbike is gemakkelijk aan te passen door de afstelbare voorvork. Omdat er met deze fiets op verschillende soorten terrein gefietst kan worden, is de voorvork verend. De schokken die het oneffen terrein veroorzaken worden zo wat gedempt.

Specificaties

Frame: Aluminium frame
Remmen: V-brakes
Versnellingen: Shimano Altus 21 versnellingen
Voorvork: Afstelbaar en verend
Extra: extra brede banden
Wielmaat: 26 inch
Framemaat: 54cm
Verlichting: -

Meer informatie
Remmen Hand (velg) remmen
EAN 8719214722852
Merk Altec
Wielmaat 24 inch (8 - 12 jaar)
Versnellingen 9 - 21 versnellingen
Model Jongens
© 2009-2019 Ado Bike.