Altec Milano is een goedkope stadsfiets met maar liefst 7 versnellingen

0
Altec Milano goedkope stadsfiets met 7 versnellingen. Dit is de goedkoopste stadsfiets in ons assortiment! Wees er snel bij want op=op. Zolang de voorraad strekt extra voordeel speciaal voor u!
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Altec Milano, in stijl fietsen voor een zachte prijs

Altec Milano, is een nieuwe stadsfiets die sinds kort en tijdelijk is toegevoegd aan ons brede assortiment aan damesfietsen. Het fraaie design van de Altec Milano is geïnspireerd door de modestand Milaan. Deze damesfiets is niet alleen voordelig maar beschikt ook nog eens over tal van elementen die het fietsen comfortabel en aangenaam maken. Deze goedkope stadsfiets is in 2 kleuren verkrijgbaar en zoals eerder benoemd in gelimiteerde oplage dus weer er snel bij want op=op!

Wat heeft de Altec Milano te bieden?

De Altec Milano is een uitblinker als het gaat om een goede prijs kwaliteitsverhouding. Deze damesfiets is voorzien van 7 shimano versnellingen met derailleur en goede v-brake remmen waarmee u veilig tot stilstand komt. Dankzij het stalen frame heeft u een degelijke fiets in huis die erg stevig en ook niet al te zwaar is. De led verlichting zorgt voor goede zichtbaarheid en zicht zodat u ook in het donker veilig op weg kan. Er zit ook een veiligheidsslot op de fiets gemonteerd, maar wij adviseren altijd om de fiets op slot te zetten met een extra kettingslot om diefstal te voorkomen.

  • 7 Shimano versnellingen
  • Stalen frame
  • Led verlichting
  • V-brakes

Voor wie is de Altec Milano geschikt?

Voor iedereen die wil fietsen zonder daar veel voor te betalen is de Altec Milano een ideale uitkomst. Het is dan misschien niet de meest hoogwaardige fiets die we hebben, maar voor de prijs is het een absolute topper. Woont u in een buurt waar uw een dure fiets niet durft neer te zetten of staat de fiets regelmatig op kwetsbare plekken zoals een schoolplein of station? Dan is het zeker raadzaam om deze damesfiets te overwegen. en vind je het zonde om uw fiets bloot te stellen aan externe factoren Kortom is de Altec Milano perfect te gebruiken als schoolfiets of voor dagelijks gebruik zoals boodschappen of stationsfiets. Deze is namelijk ook bestand regen externe factoren zoals wind en regen. Net als al onze fietsen heeft ook de Altec Milano 1 jaar garantie en is het ook mogelijk om deze fiets te voorzien van service en onderhoud op een van onze servicepunten.

Deze fiets bestellen?

Deze prachtige en goedkope damesfiets is te bestellen op onze site in 2 verschillende kleuren. Bent u er nog niet helemaal uit en zou u de fiets toch eerst willen zien en een proefrit maken, is dat natuurlijk mogelijk bij een van onze servicepunten. Wel moeten we benadrukken dat het hier gaat om een “limited edition” fiets, dus bent u geïnteresseerd, twijfel dan niet te lang.