Altec Milano 28 inch Stadsfiets: Binnen 24 uur bezorgd

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Altec Milano : De Goedkoopste Stadsfiets           

Altec Milano 28 inch stadsfiets – Deze fiets is voor iedereen beschikbaar door de lage prijs in combinatie met her rijcomfort. Zoals de naam al doet vermoeden is de Altec Milano een stadsfiets die dus het beste in een stedelijke omgeving gebruikt kan worden. Dit wil zeggen op fietspaden, wegen en andere verharde wegen. Voor de off-road routes kunt u beter een mountainbike uitzoeken! Echter wanneer u bijvoorbeeld dagelijks naar uw werk of school fietst, is dit een van de beste modellen op de markt! Langere afstanden zijn ook geen probleem omdat de fiets namelijk over 7 Shimano versnellingen beschikt. Recreatieve fietsroutes zijn dan ook prima af te leggen op de Milano. Samen in het weekend er op uit om de leuke plekjes van Nederland te ontdekken is een van de leukste dingen die er bestaat!
Altec Milano

Specificaties van de Altec Milano

Te beginnen bij de basis van elke fiets, het frame. Dit is in het geval van de Altec Milano gemaakt van stevig staal zodat u altijd over een betrouwbare fiets beschikt.  De vorming van het frame is krom zodat iedereen er makkelijk op en af kan stappen. Zowel dames als heren  kunnen natuurlijk gebruik maken van deze fiets. Het komt erg vaak voor dat een man op een vrouwenfiets rijdt, gewoon omdat het makkelijker is! Ter bevordering van de veiligheid zitten er natuurlijk remmen op de Altec Milano. De V-brake handremmen zijn eenvoudig te besturen en werken perfect in combinatie met versnellingen. Over de versnellingen gesproken, wanneer u deze goed inzet zijn lange afstanden of heuvels geen enkel probleem! Door de trapzwaarte aan te passen, kunt u uw snelheid goed onder controle houden. In het donker kunt u de LED verlichting inschakelen zodat u op veilige manier kan blijven rijden. De velgen bestaan uit dubbelwandig aluminium waardoor deze sterk, maar toch ook lichtgewicht zijn. Mocht u de fiets onbeheerd achter willen laten, kunt u het ringslot gebruiken om de fiets veilig neer te zetten.

  • Stalen frame
  • V-brake handremmen
  • 7 Shimano versnellingen
  • LED verlichting
  • Ringslot

De perfect fiets uitzoeken

De Altec Milano is in verschillende varianten te verkrijgen. Aan de hand van uw lichaamslengte kunt u bepalen welke framemaat u nodig zou hebben. Door de filters te gebruiken op de pagina, kunt u precies de fiets laten tonen die bij u past. Toch benieuwd naar wat meer informatie over de specificaties van deze fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en verschaffen u van alle informatie die u maar over een fiets zou willen hebben.

© 2009-2019 Ado Bike.