16 producten

Altec Metro

Een hybride fiets, wat is dat nou eigenlijk ? Een kruising tussen benzine en elektrisch ? Nee, een hybride fiets wil zeggen dat u gemakkelijk kan switchen tussen stad en sportstand. De Altec Metro stadsfiets is een perfect voorbeeld hiervan. Doordat u de zithouding gemakkelijk kan veranderen, weet u zeker dat u altijd een goede houding heeft. Ongeacht welke snelheid u rijdt. De sportieve uitstraling van die fiets is ook in het ontwerp terug te vinden. Het frame heeft een stijlvolle vorm en de half open kettingkast draagt bij aan de snelle uitstraling van de fiets. Bovendien biedt deze voldoende bescherming, maar blijft er genoeg ruimte over voor eventueel onderhoud. Elke Altec Metro is uitgerust met versnellingen en een bagagedrager voor optimaal rijgemak. De Altec Metro is alleen verkrijgbaar als een 28 inch stadsfiets. Dit wil zeggen dat deze is bedoeld voor zowel dames als heren. Verschillende variaties in framemaat bestaan wel en deze kunt u met behulp van de filters selecteren. Met de Altec Metro fietst u met gemak naar uw werk, school of vrienden en is dan ook erg geschikt voor dagelijkse ritjes. Het zadel en stuur zijn beide in hoogte te verstellen waardoor dit een zeer geschikt fiets is voor scholieren en kinderen boven de 1.55m.

Het frame van de Altec Metro 28 inch stadsfiets is gemaakt van stevig staal. Dit maakt de fiets wat zwaarder, maar zorgt ook voor een zeer goede wegligging. Zoals eerder vermeld beschikt deze stadsfiets over versnellingen, 7 om precies te zijn. Deze kunt u gebruiken wanneer u bijvoorbeeld een heuvel op moet, of juist op lange rechte stukken fietst. De versnellingen zorgen er voor dat u ook op langere rechte stukken een zeer comfortabele fiets ervaring zult hebben. Een fietstocht hoeft u ook zeker niet uit de weg te gaan. De betrouwbare handremmen kunt u gebruiken om ten alle tijden de controle over de fiets te bewaren. De verlichting op zowel de voor als achterzijde van de fiets zorgt er voor dat u met deze 28 inch Altec metro fiets op elk moment van de dag kunt fietsen. De velgen zijn, in tegenstelling tot het frame, gemaakt van lichtgewicht duurzaam aluminium. Dit maakt ze ook roestvrij en zorgt er voor dat ze lang mee gaan.

 

Gepersonaliseerde Altec Metro

Natuurlijk worden al onze fietsen met een standaard bel geleverd. Maar denk er ook eens aan om uw bel zelf uit te zoeken. In onze winkel hebben we een groot aantal stijlvolle, grappige en moderne bellen waar u uit kan kiezen. Uw fiets zal er niet alleen leuker uitzien, maar u kunt hem ook makkelijker herkennen op straat. Ook kunt u kiezen voor een passen slot en hoofdbescherming. Bekijk ons assortiment fietsonderdelen hier. De Altec metro is voor zowel vrouwen als mannen in verschillende kleuren te verkrijgen. Deze kleuren passen goed binnen het hedendaagse stadsbeeld en zorgen voor een moderne look. Bekijk ook eens onze andere populaire fietsen van dit merk;

De Altec Metro stadsfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De 2018 modellen beschikken over een mooi bruin zadel dat de fiets een elegante uitstraling geeft. Met het zijstandaard kunt u de fiets overal parkeren zonder dat er een hek of heg aan te pas hoeft te komen. Onze Altec fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig afgemonteerde fiets te laten bezorgen zodat u er gelijk gebruik van kan maken. Makkelijker kan niet!

Wilt u dezelfde kwaliteit die u gewend bent van Altec, maar toch nog minder betalen ? Bekijk dan onze tweedekans pagina. Hier heeft u de keuze uit topmerken, maar voor een nog scherpere prijs.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]