Altec Metro

Altec Metro 28 inch Stadsfiets: Binnen 24 uur bezorgd

Bent u opzoek naar een sportieve stadsfiets? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! De Altec Metro is de populaire sportieve fiets van Altec. Met zijn 7 Shimano versnellingen scheur jij fietsend zorgeloos door alle steden. Zoek t u een populaire stadsfiets? Bekijk dan ons aanbod hieronder.

3 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
3 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Altec Metro

Een hybride fiets, wat is dat nou eigenlijk ? Een kruising tussen benzine en elektrisch ? Nee, een hybride fiets wil zeggen dat u gemakkelijk kan switchen tussen stad en sportstand. De Altec Metro is een perfect voorbeeld hiervan. Doordat u de zithouding gemakkelijk kan veranderen, weet u zeker dat u altijd een goede houding heeft. Ongeacht welke snelheid u rijdt. De sportieve uitstraling van die fiets is ook in het ontwerp terug te vinden. Het frame heeft een stijlvolle vorm en de half open kettingkast draagt bij aan de snelle uitstraling van de fiets. Elke Altec Metro is uitgerust met versnellingen en een bagagedrager voor optimaal rijgemak.

Altec Metro herenfiets 28 inch

Gepersonaliseerde Altec Metro

Natuurlijk worden al onze fietsen met een standaard bel geleverd. Maar denk er ook eens aan om uw bel zelf uit te zoeken. In onze winkel hebben we een groot aantal stijlvolle, grappige en moderne bellen waar u uit kan kiezen. Uw fiets zal er niet alleen leuker uitzien, maar u kunt hem ook makkelijker herkennen op straat. Ook kunt u kiezen voor een passen slot en hoofdbescherming. Bekijk ons assortiment fietsonderdelen hier. De Altec metro is voor zowel vrouwen als mannen in verschillende kleuren te verkrijgen. Bekijk ook eens onze andere populaire fietsen van dit merk;


Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig afgemonteerde fiets te laten bezorgen zodat u er gelijk gebruik van kan maken. Makkelijker kan niet !

Wilt u dezelfde kwaliteit die u gewend bent van Altec, maar toch nog minder betalen ? Bekijk dan onze tweedekans pagina. Hier heeft u de keuze uit topmerken, maar voor een nog scherpere prijs.