De Altec Manta is een stadsfiets voor iedereen

3
De Altec Manta is een stadsfiets voor iedereen. Met meerdere versnellingen en een verstelbaar stuur en zadel zult u altijd comfortabel onderweg zijn. U geniet bij Ado Bike van de laagste prijsgarantie op alle Altec modellen en dus ook de Altec manta. Besc
Lees meer
Sorteer op:

Altec Manta

Heel Nederland fietst graag overal naartoe en het liefst zo snel mogelijk. In het buitenland staan we zelfs bekend om ons veelvuldig fietsgebruik. Het is daarom niet meer dan logisch dat Nederlanders over een fijne en mooie fiets willen beschikken. Altec heeft voor iedereen die een dergelijke fiets wil een oplossing gevonden, namelijk de Altec Manta. Deze stadsfiets heeft niet alleen de uitstraling, maar is ook nog eens heel erg comfortabel. Stadsfietsen zijn beschikbaar voor zowel heren als dames. Ook behoren deze fietsen tot het midden klassement qua prijs en zijn ze voor veel mensen binnen bereik. De Altec Manta is alleen verkrijgbaar in de wielmaat 28 inch en dus beschikbaar voor volwassen. Wel kunt u kiezen tussen verschillende framematen. De verschillende framematen zijn:

  • 47 Cm (147 - 160 Cm)
  • 52 Cm (152 - 177 Cm)
  • 56 Cm (165 - 181 Cm)
  • 61 Cm (175 - 190 Cm)

Het is lastig om gelijk te weten wat de juiste frame maat voor u is. Daarom kunt u op deze pagina uw framemaat bereken. Het zadel en stuur van de Altec Manta zijn beide in hoogte te verstellen. Zo kunt u altijd een fijne fietshouding aannemen tijdens het rijden. De Altec Manta heeft een frame dat gemaakt is van stevig staal. Dit zorgt niet alleen voor een zeer stevige fiets, maar ook een wat zwaardere. Tijdens het optillen van de fiets moet u hier rekening mee houden. De vorming van dit stalen frame zorgt voor een zeer sportief uitziende fiets, zeker voor een stadsfiets.

Specificaties Altec Manta

De Altec Manta 28 inch stadfiets heeft een aantal handige toevoegingen die dit een zeer fijne fiets maken. Zo zitten er 3 Shimano Nexus versnellingen op die u het fietsen een stuk gemakkelijker maken. Hiermee kunt u tijdens het rijden gemakkelijk schakelen tussen de verschillende rijstanden. Op lange rechte stukken komen hogere versnellingen echt tot hun recht. Maar ook op korte afstanden kunnen versnellingen erg goed van pas komen. Dagelijkse ritjes door de stad zijn dan ook geen enkel probleem voor de Altec Manta. Omdat iedereen een andere smaak en voorkeur heeft, zijn er een aantal verschillende kleuren beschikbaar voor de Altec Manta. De kleuren grijs en zwart passen goed tussen het stadsbeeld van tegenwoordig, maar wilt u iets opvallends, ga dan eens voor blauw. Ook beschikt de Altec Manta over een dubbel remsysteem. Er zit zowel een hand- als terugtraprem op deze stadsfiets. Dit zorgt er voor dat u ten alle tijden goed de controle over de fiets kan bewaren, ook wanneer u een snelle remactie uit moet voeren.        

Op de gehele Alec Collectie en dus ook de Altec Manta geniet u bij Ado Bike van de laagste prijsgarantie! Bekijk daarom gerust ons hele aanbod en maak gebruik van de filters aan de linkerkant van het scherm om de perfecte fiets uit te kiezen.