2 producten

Altec London

Altec London 28  inch omafiets - Voor een wat luxere uitvoering van de klassieke omafiets is er de Altec London. Deze robuuste omafiets is beschikbaar in de 28 inch wielmaat. kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals blauw, grijs, zwart of wit. De omafiets is tegenwoordig populairder dan ooit en deze fiets zal u of uw kind dan ook zeker niet misstaan. Het stalen frame van deze fiets zorgt voor een goede stevigheid en stabiliteit. Het gewicht van deze fiets is daardoor wel wat hoger, hier dient u rekening mee te houden wanneer u deze op wil tillen bijvoorbeeld. De omafiets beschikt over jasbeschermers aan beide kanten. De kettingkast is gesloten zodat uw broek niet tussen de ketting kan komen. Mocht de ketting er tijdens het rijden af gaan, dient u eerste kettingkast er af te halen. In het donker of schemering kunt u gebruik maken van de draadloze verlichting zodat u veilig onderweg kan. Het mooie aan een omafiets is ook vaak de scherpe prijs. Door het gebruik van simpele, maar erg degelijk onderdelen, is het mogelijk deze fietsen tegen een scherpe prijs aan te bieden.

  • Stalen frame
  • Degelijke onderdelen
  • Klapstandaard
  • Terugtraprem

Luxe Altec London

Op de Altec London kunt u net even wat luxer fietsen dan op de meeste fietsen. Het zadel van deze omafiets heet een bruin retro uiterlijk. Het zadel zorgt er voor dat u een comfortabele zithouding heeft tijdens het fietsen. Ook wanneer u een langere tijd onderweg bent, blijft u comfortabel zitten. De handvaten van de fiets hebben net als het zadel een mooi uiterlijk en passen goed bij elkaar. De wat bredere banden van deze fiets zorgen voor meer stabiliteit en rijplezier. In de banden zitten witte reflectoren die in het donker fietsen veiliger maken.  Het klapstandaard van deze fiets zorgt er voor dat u de fiets overal kan parkeren. Als remsysteem beschik de Altec London omafiets over een terugtraprem waarmee u veilig onderweg kan. Deze manier van remmen mag dan ouderwets zijn, maar heeft de test der tijd perfect doorstaan.

Variatie is mogelijk!

Heeft u behoefte aan meer bagageruimte op uw fiets? Dan is het mogelijk om een voordrager te monteren op uw Altec London. Het frame van de Altec London kan dit extra gewicht goed verdragen en het monteren van de voordrager is zo gelukt! U heeft zo een omafiets en transportfiets in één! Eventueel is het ook mogelijk een leuke krat of mand op de voordrager te plaatsen. Zo vergroot u de bagageruimte en geeft u de fiets een persoonlijke twist. De Altec London is ook te verkrijgen in de maat 24 inch, perfect voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. De fiets is dan ook zeer geschikt om mee naar school te nemen!