Altec London: Bestel vandaag, morgen in huis!

De klassieke omafiets, Altec London, staat bekend om zijn uitstraling. Bekijk op deze pagina onze verschillende modellen van de Altec London. Kijk ook naar onze Altec London Deluxe, een combinatie van de klassieke omafiets en de transportfiets.

10 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
10 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Altec London

Voor een wat luxere uitvoering van de klassieke omafiets is er de Altec London. Deze robuuste omafiets is beschikbaar in 24 inch en 28 inch. De 24 inch modellen zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals blauw, grijs, zwart of wit. De omafiets is tegenwoordig populairder dan ooit en deze fiets zal u of uw kind dan ook zeker niet misstaan. Het stalen frame van deze fiets zorgt voor een goede stevigheid en stabiliteit. Het gewicht van deze fiets is daardoor wel wat hoger, hier dient u rekening mee te houden wanneer u een scherpe bocht maakt. De omafiets beschikt over jasbeschermers aan beide kanten. De kettingkast is gesloten zodat uw broek niet tussen de ketting kan komen. Mocht de ketting er tijdens het rijden af gaan, dient u eerste kettingkast er af te halen. In het donker of schemering kunt u gebruik maken van de draadloze verlichting zodat u veilig onderweg kan. 

Luxe Altec London

Op de Altec London kunt u net even wat luxer fietsen dan op de meeste fietsen. Het zadel van deze omafiets heet een bruin retro uiterlijk. Het zadel zorgt er voor dat u een comfortabele zithouding heeft tijdens het fietsen. Ook wanneer u een langere tijd onderweg bent, blijft u comfortabel zitten. De handvaten van de fiets hebben net als het zadel een mooi uiterlijk en passen goed bij elkaar. De wat bredere banden van deze fiets zorgen voor meer stabiliteit en rijplezier. In de banden zitten witte reflectoren die in het donker fietsen veiliger maken.  Het klapstandaard van deze fiets zorgt er voor dat u de fiets overal kan parkeren. Als remsysteem beschik de Altec London omafiets over een terugtraprem waarmee u veilig onderweg kan. Heeft u behoefte aan meer bagageruimte op uw fiets? Dan is het mogelijk om een voordrager te monteren op uw Altec London. Het frame van de Altec London kan dit extra gewicht goed verdragen. Zo heeft u een omafiets en transportfiets tegelijkertijd!