Altec Ice Fairy 12 inch Kinderfiets Wit

€ 139,- € 99,- korting 40,-
Op voorraad
SKU
12015

De Altec Ice Fairy is een geweldige leuke fiets voor meisjes in wielmaten van 12, 16 en 20 inch. Voor de allerkleinste geldt dat u de zijwieltjes er heel gemakkelijk vanaf kunt halen zodat uw dochter zelfstandig kan fietsen. Deze Altec Ice Fairy Meisjesfiets serie beschikt over vele extra´s die meisjes zeker aanspreken. Deze fiets is namelijk voorzien van een fietszitje achterop de fiets. In het mandje voorop de fiets kunnen weer andere spulletjes worden meegenomen. Om de Altec Ice Fairy een nog vrolijker uitstraling te geven, zijn er aan het uiteinden van de handvaten roze met witte franjes bevestigd. De kettingkast is gesloten en voorzien van een fraaie themaprint. Die is overigens ook terug te zien in een originele afbeelding in de wielen die gesloten zijn uitgevoerd. Aan het stuur is een fietsbel bevestigd en het stuur kunt u net als het zadel in hoogte aanpassen. De Altec Ice Fairy Meisjesfiets is met twee typen remmen uitgerust, namelijk met een handrem voor aan het stuur en een terugtraprem voor het afremmen van het achterwiel van de fiets.

 Op dit product geldt de laagste-prijsgarantie.

Een meisjesfiets met veel extra’s, de Altec Fairy

De Altec Ice Fairy is een geweldige leuke fiets voor meisjes in wielmaten van 12, 16 en 20 inch. Voor de allerkleinste geldt dat u de zijwieltjes er heel gemakkelijk vanaf kunt halen zodat uw dochter zelfstandig kan fietsen. Deze Altec Ice Fairy Meisjesfiets serie beschikt over vele extra´s die meisjes zeker aanspreken. Deze fiets is namelijk voorzien van een fietszitje achterop de fiets. In het mandje voorop de fiets kunnen weer andere spulletjes worden meegenomen.

De vrolijke uitstraling van de Altec Fairy

Om de Altec Ice Fairy een nog vrolijker uitstraling te geven, zijn er aan het uiteinden van de handvaten roze met witte franjes bevestigd. De kettingkast is gesloten en voorzien van een fraaie themaprint. Die is overigens ook terug te zien in een originele afbeelding in de wielen die gesloten zijn uitgevoerd. Aan het stuur is een fietsbel bevestigd en het stuur kunt u net als het zadel in hoogte aanpassen. De Altec Ice Fairy Meisjesfiets is met twee typen remmen uitgerust, namelijk met een handrem voor aan het stuur en een terugtraprem voor het afremmen van het achterwiel van de fiets.                               

Specificaties

Wielmaat:12 inch
Frame: Stalen frame
Velgen: Aluminium velgen
Remmen: Terugtraprem en Handrem (V-brake)
Extra’s: Fietsmandje,  Franje aan het stuur,  Fietsbel, Zijwieltjes
Verlichting: - 

Meer informatie
Remmen Hand (velg) rem en terugtraprem
EAN 8719214720810
Merk Altec
Wielmaat 12 inch (2 - 4 jaar)
Versnellingen Geen versnellingen
Model Meisjes
© 2009-2019 Ado Bike.