Altec Hello Kitty 12 inch Kinderfiets Roze

€ 155,- € 99,- korting 56,-
Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
12050

De Altec Hello Kitty is een echte meisjesfiets met een handige mand als stoer accent en een achterzitje voor de pop of voor het zusje. Lekker over de stoep scheuren met de pop achter en of de zwemtas in de mand. Door de zijwieltjes kunnen de kleinste gelijk weg rijden.

Op dit product geldt de laagste-prijsgarantie.

Samen onderweg met Altec Hello Kitty

Is uw kind helemaal gek van Hello Kitty, maar ook van fietsen ? Dan is de Altec Hello Kitty meisjesfiets de keuze voor u. Dit bekende katje is dan ook overal op deze fiets terug te vinden. Ook is de fiets voorzien van een aantal extra toevoegingen die kleine meiden vast en zeker leuk zullen vinden. Op de voorzijde van de fiets zit een mandje voor een tas of andere kleine spullen. Aan de achterkant heeft de fiets een fietsstoeltje waarin een pop kan zitten.

Veilig op weg met de Altec Hello Kitty

Omdat het om een kinderfiets gaat, is veiligheid zeer belangrijk. De Altec Hello Kitty bescikt over twee sorrten remmen. Namelijk een handrem aan het stuur en een terugtraprem. Hiermee kan uw kind op een veilige manier afremmen of een noodstop maken. Ook heeft de brede stand tussen het stuur een kin-beschermer die in geval van een plotselinge stop de grootste klap opvangt.

Specificaties

Frame: Stalen frame
Remmen: V-brake voor en terugtraprem
Versnellingen: -
Voorvork: Verend
Extra: versiering aan het stuur, mandje en achterzitje
Wielmaat: 12 inch
Verlichting: -

Meer informatie
Remmen Hand (velg) rem en terugtraprem
EAN 8719214720872
Merk Altec
Wielmaat 12 inch (2 - 4 jaar)
Versnellingen Geen versnellingen
Model Meisjes
© 2009-2019 Ado Bike.