19 producten

Altec Dutch

Altec staat al jaren voor kwaliteitsfietsen voor een scherpe prijs. Bij elk model is deze formule terug te vinden. Zo ook bij de Altec Dutch. Met een breed en steeds groeiend aanbod van kinderfietsen tot transportfietsen, is Altec al meer dan 10 jaar een begrip in Nederland.

De Altec Dutch fietsen zijn verkrijgbaar in zowel de mannen als vrouwen framemaat. De fietsen zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en passen goed bij het stadsbeeld. Altec heeft naast de goede prijs kwaliteit verhouding ook rekening gehouden met de laatste trends op het gebied van fietsen en mode. Door het mooie slanke frame krijgt de fiets een sportieve uitstraling en kunt u met deze fiets altijd voor de dag komen.

Andere populaire fietsen van dit merk zijn;

Altec Dutch 28 inch

Al onze Altec Dutch fietsen hebben een wielmaat van 28 inch. Verder beschikt de fiets over een lichtgewicht maar stevig aluminium frame. Dit zorgt er voor dat de fiets goed op de weg ligt, maar toch behendig blijft in de omgang. De fiets is ook uitgerust met 3 Shimano versnellingen en een Shimano rem. De versnellingen zorgen er voor dat u overal gemakkelijk kan fietsen. Met de betrouwbare remmen gaat u met een goed en veilig gevoel de weg op.

Alle fietsen van Altec binnen ons assortiment worden in een doos bij u afgeleverd. Voor u betekent dit dat u vaak het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de montage aan ons over te laten. U krijgt dan een volledig afgemonteerde fiets bij u thuis afgeleverd !