Altec Diamond 28 inch E-Bike 53cm 3v Mat Zwart

€ 1.249,00 € 849,00 korting 400.00
Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
SKU
279003
De Altec E-bike Diamond maakt het leven een stuk makkelijker. Of het nu door de stad is of tijdens lange tochten, met de Altec Diamond rij je altijd licht. Het fraaie design is niet alleen heel mooi maar zorgt ook voor een comfortabele fietsbeleving. Deze premium E-bike heeft namelijk een aluminium frame en is voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen. De V-brake voor en Shimano rollerbrake achter zorgen ervoor dat je altijd snel tot stilstand komt. Daarnaast is de Altec Diamond uitgerust met Walk-assist tot 6 km/u. De Altec Premium elektrische fiets beschikt over een geïntegreerde voorwiel-motor van Bafang (250 Watt) en Samsung 36V Lithium Batterij. Deze premium E-bike heeft een aluminium frame en is voorzien van 3 Shimano versnellingen en V-brakes voor en Shimano rollerbrake achter en is uitgerust met Walk-assist tot 6 km/u, en 5 verschillende rijstanden.

Altec Diamond mat Zwart E-bike damesfiets

Op een Altec Diamond bent u er zeker van dat het fietsen een stuk makkelijker en leuker wordt. Door de stad tijdens dagelijkse fiets routes, of gedurende een lange fietstocht, deze Altec fiets zorgt er voor dat u altijd licht en behendig onderweg bent. Het mooie mat zwarte uiterlijk van deze fiets maakt dat deze perfect tussen het hedendaagse stadsbeeld. Deze e-bike is zeer luxe en heeft een aluminium frame. Als versnellingen maakt deze fiets gebruik van 3 Shimano nexus versnellingen. Hiermee kunt u de trapzwaarte van de fiets regelen en altijd comfortabel onderweg zijn. De V-brake voor en Shimano rollerbrake achter zorgen ervoor dat je altijd snel tot stilstand komt. Daarnaast is de Altec Diamond uitgerust met Walk-assist tot 6 km/u. Dit wil zeggen dat u ook met de fiets aan de hand erg comfortabel onderweg bent.

De voorwielmotor van deze premium e-bike is van het merk Bafang en heeft een vermogen van 250 watt. De Lithium batterij is van het hoogwaardige merk Samsung. De maximum snelheid is begrensd bij 25km/u maar kan handmatig lager tot 15km/u of ongeveer 10% hoger ingesteld worden.

Montage: Deze fiets is voor 95% afgemonteerd, u dient zelf de overige 5% (percentage afhankelijk van het model) af te monteren. Het verder afmonteren van de fiets is een klusje dat maximaal 5 minuten in beslag neemt. Hieronder vallen: het recht zetten van het stuur, het oppompen van de banden en het monteren van de trappers.

Specificaties Altec Diamond 

Frame:

Aluminium 53cm

Vork:

Verend

Versnelling:

Shimano 3v Nexus

Zadelpen:

Verende zadelpen Promax

Rem achter:

Shimano Roller brake

Rem voor:

Promax V-brake

Remtrekkers:

Alu

Achternaaf:

Shimano 3 speed

Velgen:

Alu dubbelwandig

Banden:

Zwart-reflecterend

 

 

Verlichting voor:

Batterij verlichting

Verlichting achter: 

Batterij verlichting geintegr. in accu

Zadel:

Zwart

Slot:

AXA Defender

Kleur:

Blauw

Wielmaat:

28 inch

Elektrisch gedeelte:

Motor:

Bafang 36V / 250W geïntegreerd in voorwiel

Batterij:

Samsung 36V lithium

Autonomie:

70 km

Maximum snelheid:

25 km/u (hoger/lager instelbaar)

Display:

Digitale display

Standen:

5 rijstanden

Walk-functie:

Walk assist tot 6 km/u

De maximum snelheid is begrensd bij 25km/u maar kan handmatig lager tot 15km/u of ongeveer 10% hoger ingesteld worden.

Montage: Deze fiets is voor 95% afgemonteerd, u dient zelf de overige 5% (percentage afhankelijk van het model) af te monteren. Het verder afmonteren van de fiets is een klusje dat maximaal 5 minuten in beslag neemt. Hieronder vallen: het recht zetten van het stuur, het oppompen van de banden en het monteren van de trappers.

Meer informatie
EAN 8719638520263
Soort Stadsfiets
Soort fiets Elektrische fiets
Motor Naafmotor
Beeld Aluminium frame
Merk Altec
Wielmaat 28 inch
Versnellingen 2 - 3 versnellingen
Model Dames
© 2009-2019 Ado Bike.