Altec Diamond

De meest duurzame en comfortabele E-bike van Altec? Dat moet volgens ons de Altec Diamond zijn. Deze 28 inch E-bike is een genot voor de persoon die er graag op uit trekt. Door de geweldige trapondersteuning voelt u niet eens dat u lange afstanden aan het overbruggen bent! Bestel je vandaag, dan is die overmorgen al in huis.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De duurzame Altec Diamond Elektrische fiets

Comfortabel en fijn fietsen op een mooie e-bike. Dat is wat de Altec Diamond elektrische fiets te bieden heeft. Al jaren lang worden elektrische fietsen steeds populairder. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld is deze opmars te zien. De straten worden steeds drukker en het toenemende verkeer zorgt voor meer files overal in het land. Een elektrische fiets kan een perfecte oplossing zijn voor dit probleem. Ritjes van 25 km kunnen gemakkelijk en in hetzelfde tijdsbestek afgelegd worden. Door de trapondersteuning van de Altec Diamond merkt u niet eens dat u lange afstanden aan het fietsen bent. Binnen no-time bent u op de plaats van bestemming zonder ook maar een beetje zweet. Op een elektrische fiets kunt u namelijk alle files gemakkelijk ontwijken. Een elektrische fiets is ook nog eens veel duurzamer en beter voor het milieu. Zo laat u een kleinere ecologische voetafdruk achter. Win-win dus!

altec diamond

De Altec Diamond e-bike is een goede kwaliteit elektrische stadsfiets. Lange afstanden zoals fietstochten/routes zijn door de trapondersteuning van de motor geen enkel probleem. Het frame van deze fiets heeft een elegante vorm en mooi design. Het materiaal waaruit het frame bestaat is aluminium. Hoewel dit een stuk lichter is dan staal, is het zeker niet minder stevig. Het is uitvoerig getest op kwaliteit en hardheid. De zadelpen en de voorvork van deze fiets zijn beide verend. Wanneer u over een hobbelig wegdek rijdt, zorgt deze vering er voor dat de grootste schokken worden opgevangen. U bent altijd comfortabel onderweg op deze fiets.

Elektrische fietsen gaan vaak sneller dan niet-elektrische fietsen door de trapondersteuning. Het is daarom essentieel dat er een remsysteem op de fiets zit van goede kwaliteit. De Altec Diamond heeft 2 soorten remmen. Voorop de fiets zit een Promax V-brake en achterop een Shimano Roller brake. Beide systemen zijn van hoge kwaliteit en erg veilig. U kunt gecontroleerd uw snelheid minderen of een noodstop maken wanneer dit nodig mocht zijn. Belangrijk is om niet alleen de voorwielrem te gebruiken, maar zowel de voor- als achterrem te gebruiken. Dit omdat uw over de kop kan slaan wanneer u heel hard met alleen het voorwiel remt. Het zadel heeft een mooie elegante uitstraling net als de handvatten. Zoals eerder vermeld beschikt het zadel ook over een vering. Voor de extra veiligheid heeft de Altec Diamond reflecterende strips in de banden zitten. In het donker valt u daarom beter op wanneer er een auto aan komt. Het slot van deze fiets is ART goedgekeurd. Dit betekent de fiets verzekerd kan worden tegen schade en diefstal.

Versnellingen van de Altec Diamond

Het aantal versnellingen op de Altec Diamond is 3. Met deze versnellingen heeft u de complete controle over uw rijsnelheid en manier van fietsen. Dit is extra handig wanneer u lange fietstochten maakt, of elke dag naar werk of school moet fietsen. Het is net even wat comfortabeler om zelf te kunnen bepalen hoe zwaar u moet trappen. Een hoge versnelling is het beste te gebruiken op vlakke, lange, rechte stukken weg. Zo haalt u het meeste uit de ingeschakelde versnelling. Moet u door een heuvelachtig gebied, dan zijn lage versnellingen beter omdat u dan minder weerstand heeft. De Altec Diamond heeft 5 rijstanden die u kunt gebruiken wanneer de situatie er juist voor is. Naast deze 5 rijstanden beschikt de fiets ook over een eco-stand. In deze stand gebruikt de fiets minder stroom uit de accu en geeft deze minder trapondersteuning. Het voordeel hiervan is dat u langer gebruik kunt maken van de trapondersteuning. Wanneer u met de fiets aan de hand loopt, beschikt de Altec Diamond over een Walk assist. Dit betekent dat u tot een snelheid van 6 kilometer per uur ondersteuning van de fiets krijgt.

Kleuren van de Altec Diamond

De Altec Diamond is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Blauw. Deze kleuren passen goed tussen de elektrische collectie van Altec. Deze basiskleuren zorgen er voor dat u met uw nieuwe elektrische fiets goed tussen het straatbeeld van tegenwoordig past. De elektrische fietsen van Altec zijn uniseks en zijn daarom beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Motor van de Altec Diamond

De elektrische motor van de Altec Diamond is van het merk Bafang en van erg goede kwaliteit. Deze voorwiel-motor heeft een 250 watt aan vermogen en een samsung 36V Lithium batterij. De actieradius (de afstand die de fiets kan afleggen zonder tussentijds de accu op te laden) van de Altec Diamond ligt tussen de 60 en 80km. De exacte afstand van de actieradius kan beïnvloed worden door factoren van buitenaf. De maximum snelheid van deze fiets is 25km/u, maar kan lager ingesteld worden tot 15km/u indien gewenst. Uw elektrische fiets kan bij elk standaard stopcontact opgeladen worden.

Montage

Deze fiets is voor 95% afgemonteerd, u dient zelf de overige 5% af te monteren. Het verder afmonteren van de fiets is een klusje dat maximaal 5 minuten in beslag neemt. Hieronder vallen: het recht zetten van het stuur, het oppompen van de banden en het monteren van de trappers.

Voor een testrit kunt u altijd langskomen in een van onze winkels. Heeft u andere vragen of bent u op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op.

Specificaties

Frame:

Aluminium 53 cm

Vork:

Verend

Versnelling:

Shimano 3V Nexus

Zadelpen:

Promax Verend

Rem achter:

Shimano Roller brake

Rem voor:

Promax V-brake

Velgen:

Alu dubbelwandig

Banden:

Zwart reflecterend

Verlichting voor:

Batterij verlichting

Verlichting achter: 

Batterij verlichting geintegr. in accu

Slot:

AXA Defender

Wielmaat:

28 inch
 

© 2009-2019 Ado Bike.