Altec Delta 28 inch Stadsfiets: Binnen 24 uur bezorgd

13
Een perfecte fiets voor dagelijks stedelijk gebruik. Op de Altec Delta komt u moeiteloos van A naar B. De fiets is lichtgewicht maar toch erg stevig en beschikt daarnaast over 3 versnellingen. Moeiteloos van A naar B op een comfortabele fiets? Dan is d
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Bel: 010-2362427

Altec Dutch

Transportfietsen zijn gemakkelijk te herkennen aan de drager op de voorkant. Zo ook de Altec Dutch transportfiets. Maar daar bovenop heeft dit model fiets ook nog een bagagedrager. Deze fiets is dan ook uitermate geschikt voor het vervoer van extra tassen, kratten of andere spullen die u mee wilt nemen. Alleen met een bakfiets zou u meer ruimte hebben ! De transportfiets is een model dat in de laatste jaren erg in populariteit gestegen. Dit is mede te danken aan het gemak wat deze fiets met zich mee brengt. Naast het gemak van die fiets ziet deze er ook erg trendy uit. Door moderne en retro elementen te mixen heeft deze transport fiets een erg mooi design gekregen.

Naast de Altec Dutch biedt dit merk nog meer topmodellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

Specificaties Altec Dutch transportfiets

Wat maakt een transportfiets een transportfiets? Natuurlijk is de voordrager een erg belangrijk element hierin. Maar dat is niet het enige waar u op moet letten bij het aanschaffen va een transportfiets. Omdat de fiets als belangrijke functie heeft, “het transporteren van mens en goederen” moet de fiets dit extra gewicht ook aankunnen. Het frame van de fiets is daarom gemaakt van duurzaam staal. Dit zorgt voor een zwaardere maar ook veel stevigere fiets. U kunt er zeker van zijn dat de Altec Dutch uw boodschappen mee naar huis krijgt!

Al onze Altec Dutch transportfietsen voor volwassenen hebben 3 versnellingen. Dit maakt de fiets prettig in dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld voor woon en werkverkeer onder de 10km. De versnellingen zitten in de naaf van de fiets verwerkt en daarom onderhoudsvriendelijk en niet kwetsbaar. Het mooie van een transport fiets is de mogelijkheid om gemakkelijk een krat op de voorkant monteren. Dit zorgt voor nog meer bagageruimte !Natuurlijk zijn ook deze fietsen verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Onze  fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. In dit geval ook de voordrager. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig afgemonteerde transportfiets te laten bezorgen zodat u er gelijk gebruik van kan maken. Makkelijker kan niet !