3 producten

Altec Classic Transportfiets

Een goedkope transportfiets kopen? Dan is de Altec classic echt iets voor u! Altec maakt al jaren lang zeer populaire fietsen, maar met deze fiets overstijgen ze de verwachtingen. Door de goede prijskwaliteit verhouding, voordrager en degelijkheid is deze transportfiets echt een topper. Met een Altec transportfiets kunt u gemakkelijk bagage vervoeren van A naar B. U kunt zich vast wel herkennen in de volgende situatie. Boodschappen doen, tas aan het stuur en vervolgens een scherpe bocht maken. Door al dat extra gewicht aan het stuur kan uw fietstochtje opeens een stuk lastiger of zelfs gevaarlijk worden. Met een Altec Classic transportfiets kunt u deze situatie gemakkelijk uit de weg gaan. Plaats uw boodschappen tas of andere bagage op de voordrager en fiets er op los! Bovendien is deze bagageruimte gemakkelijk uit te breiden door er een leuke krat of mand op te plaatsen. Zo neemt u niet alleen meer bagage mee, maar kunt u de fiets ook nog eens personaliseren.

Altec scholierenfiets?

De Altec Classic is een simpele maar, betrouwbare transportfiets. Door de scherpe prijs is deze fiets uitermate geschikt voor studenten en scholieren. Een boeken- of laptoptas kan dan ook makkelijk op de voordrager geplaatst worden. En dat lege kratje bier kan opeens ook een nieuw leven gaan leiden! Het gebrek aan versnelling zorgt er voor dat er weinig onderhoud nodig is aan de fiets en er ook minder kapot kan gaan. Voor dagelijkse ritjes naar school of werk is een fiets zonder versnellingen helemaal perfect. In het weekend, wanneer een nachtje stappen afgelopen is, komt de batterij verlichting van de Altec classic goed van pas voor een veilige rit naar huis. Het stalen frame maakt het gewicht wel zwaarder, maar zorgt ook voor een stevige fiets.

Altec Classic Specificaties

De Altec Classic transportfiets is alleen verkrijgbaar in een 28 inch wielmaat. Dit wil zeggen dat de fiets bedoelt is voor personen langer dan 155 cm. Ook prima te gebruiken voor kinderen rond de 15 jaar dus! Er bestaat zowel een dames als heren model van deze fiets. De Altec Classic herenfiets is volledig in het zwart. De Altec Classic damesfiets heeft een bruin zadel, bruine handvatten en grijsbruine banden. Dit geeft de fiets een retrolook die helemaal in is tegenwoordig. De kettingkast van beide modellen is zwart en gesloten, wat goed past bij de rest van het design. Door de gesloten kettingkast blijft uw broek of rok goed beschermd tegen de draaien de onderdelen van de fiets. Bovendien is de kans of roestvorming kleiner omdat er moeilijker water en modder bij de ketting kan komen. De Classic beschikt over een ringslot en zijstandaard. Zo kunt u uw nieuwe transportfiets met een goed gevoel onbeheerd ergens parkeren.

  • Voordrager
  • Scherpe prijs
  • Perfect als schoolfiets

Deze fiets bestellen

De Altec Classic transportfiets is exclusief verkrijgbaar bij Ado Bike en met de laagste prijsgarantie! Bestel op een werkdag voor 14:00 en ontvang de transportfiets de volgende dag in huis. Uiteraard kunt u voor al uw vragen terecht bij onze klantenservice of bij een van onze 4 filialen. Niet zeker of u welke framemaat u moet kiezen, bereken deze dan hier.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]