Altec Carisma stadsfiets

10
Bent u op zoek naar een luxe stadsfiets om lange tochten mee af te leggen, of gewoon voor dagelijks gebruik? Dan heeft u met de Altec Carisma de perfecte fiets te pakken. Veel luxe extra's maken dit een van de meest complete stadsfietsen op de markt. 
Lees meer
Sorteer op:
Sale
Sale
Sale
  • Voor 14.00 besteld = vandaag verzonden*
  • Laagste Prijs Garantie & Gratis verzending!
  • Bel: 010-2362427
Sale

Altec Carisma

Voor een luxe stadsfiets met veel uitstraling hoeft u niet verder te zoeken dan de Altec Carisma 28 inch stadsfiets. Deze fiets behoor niet voor niets tot een van de best verkochte fietsen van Ado Bike. Wanneer u hiermee door de straten van Nederland rijdt, zult u merken hoe aangenaam dit u af gaat. De Altec Carisma is een stadsfiets, maar hoeft natuurlijk niet altijd in de stad gebruikt te worden. Stadsfietsen bestaan al erg lang en komen in allerlei soorten en maten. Vroeger werden fietsen niet al te luxe gemaakt en was het verplaatsen van A naar B de enige zorg. Tegenwoordig zijn er, door technische ontwikkelingen, veel meer opties om uit te kiezen. Alle Altec Carsima fietsen komen in de wielmaat 28 inch. Dit maakt het geschikt voor gebruik voor mensen van minimaal 160cm. Wel kunt u kiezen uit verschillende frame maten. U kunt zo de fiets kiezen die het beste bij u past. Het zadel en stuur kunt u beide in hoogte verstellen mocht dit nodig zijn. Een goede zithouding is niet alleen belangrijk voor uw rug, maar zorgt er ook voor dat u beter kunt trappen. De verschillende framematen voor de Altec Carisma zijn:

50 Cm (150 - 175 Cm)

56 Cm (165 - 181 Cm)

57 Cm (170 - 185 Cm)

60 Cm (175 - 190 Cm)

Het frame van de Altec Carisma is dunner dan de meeste fietsen en heeft daardoor een elegante uitstraling. De standaard kleuren van deze fietsen passen goed bij deze uitstraling. Het frame zelf is gemaakt van stevig staal. Ondanks het wat dunnere formaat is dit dus zeker een robuuste fiets. De velgen in de wielen bestaan uit dubbelwandig aluminium. Dit maakt ze niet alleen lichtgewicht, maar ook zeer stevig. Bovendien complimenteert de kleur de rest van de uitstraling van de fiets. Sommige uitvoeringen van de Altec Carsima hebben witte banden.

Specificaties Altec Carisma

Gaat u graag op lange fietstochten door het Nederlandse landschap, of gebruikt u uw fiets dagelijks voor woon- en werkverkeer? Op de Altec Carisma zit u altijd goed. De fiets heeft namelijk niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgt er voor dat u met een goed gevoel onderweg kan zijn. Dit is mede te danken aan de Shimano Nexus versnellingen, waar deze stadsfiets er 7 van heeft. Met deze versnellingen kunt u tijdens het rijden eenvoudig schakelen tussen de verschillende standen. Op lange rechte stukken komt een hogere versnelling boven 4 goed van pas. U trapt dan wel zwaarder, maar rijdt ook met een hogere snelheid. In een stedelijke omgeving is de standaard versnelling vaak meer dan voldoende. In een heuvelachtig gebied, of wanneer er veel bochten in de weg zitten kunt u het beste een lage versnelling gebruiken. Met de handremmen aan de beide kanten van het stuur kunt u gecontroleerd remmen of een noodstop maken. De handvatten van het stuur liggen goed in de hand en hebben goede grip. Natuurlijk is het belangrijk dat u de fiets op een veilige manier onbeheerd kan achterlaten. Het zijstandaard zorgt er voor dat u de fiets niet tegen iets aan hoeft te laten leunen. Het AXA solid plus ringslot kunt u tijdens het parkeren op slot zetten voor een verhoogde veiligheid. S’ avonds in het donker kunt u de LED verlichting inschakelen en toch gebruik blijven maken van uw fiets.

Op de gehele Alec Collectie en dus ook de Altec Carisma moederfiets, geniet u bij Ado Bike van de laagste prijsgarantie! Bekijk daarom gerust ons hele aanbod en maak gebruik van de filters aan de linkerkant van het scherm om de perfecte fiets uit te kiezen.