Alpina Clubb

0
De Alpina Clubb kinder transportfiets is niet alleen heel praktisch, maar ook erg stijlvol. Zowel jongens als meisjes kunnen genieten van deze handige kinderfiets. Beschikbaar in verschillende maten en kleuren.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Alpina Clubb

Een kinderfiets moet er natuurlijk leuk uit zien, maar dat hoeft niet te betekenen dat deze ook niet praktisch mag zijn. De Alpina Club Kinderfiets beschikt namelijk over een zeer handige voordrager. Dit maakt het niet zomaar een kinderfiets, maar ook een transportfiets. Transportfietsen zijn er voor gemaakt om bagage op een veilige manier te kunnen vervoeren. Oorspronkelijk werden deze fietsen gemaakt voor volwassenen, maar door de populariteit zijn er ook kindermodellen uitgebracht. Met behulp van de voordrager is het heel eenvoudig om schooltassen en andere spullen mee te nemen. Vaak komt het voor dat de tassen aan het stuur hangen, echter kan dit zorgen voor gevaarlijke situaties. Vooral wanneer er een stuurmaneuver gemaakt moet worden. De Alpina Clubb is zowel voor jongens als meisjes beschikbaar. Het frame heeft een mooie vorm en komt sportief over. Voor degene die extra veel bagage mee willen nemen zit er ook een bagagedrager op de achterzijde van de fiets. De kettingkast van deze jongensfiets is gesloten. Dit zorgt er voor dat broekspijpen niet tussen de draaiende ketting van de fiets kunnen komen. Bovendien loopt het kleuren patroon door op de kettingkast en draagt deze bij aan het design van de fiets. Omdat het om een kinderfiets gaat zijn er veel leuke patronen en design beschikbaar. Zoek er samen met uw zoon of dochter een uit, verras ze met een nieuwe fiets.

De Alpina Club kinderfiets is te verkrijgen in de volgende wielmaten:

  • 16 inch
  • 18 inch
  • 20 inch
  • 22 inch
  • 24 inch
  • 26 inch

16 inch en 18 inch

De Alpina Clubb 16 inch is de kleinste maat die voor dit model beschikbaar is. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar. Het 18 inch formaat heeft dezelfde specificaties, alleen die is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar. Het frame van deze fietsen is zeer stevig een gemaakt van staal. Hierdoor is de fiets bestand tegen botsingen of valpartijen. Deze kunnen echter voorkomen worden door gebruik te maken van de zowel de handrem als terugtraprem. Let er op dat er op deze fietsmaat geen verlichting of slot zit ingeregen. U kunt eventueel ook zijwieltjes aanschaffen mocht dit nodig zijn.

20 inch en 22 inch

De Alpina Clubb 20 inch is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 8  jaar. De Alpina Clubb 22 inch heeft dezelfde specificaties als de 20 inch en is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar. De grote verschillen met de kleinere inchmaten zijn de verlichting en het slot. Zowel voor- als achter kunt u bij deze fietsen verlichting vinden. Dit helpt met de zichtbaarheid in het donker en verhoogt de veiligheid van de fiets aanzienlijk. Het onbeheerd achterlaten of parkeren op het schoolplein zal ook een stuk veiliger worden door het ringslot op deze fietsen.  

24 inch en 26 inch

De Alpina Clubb 20 inch is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 10  jaar. De Alpina Clubb 22 inch heeft dezelfde specificaties als de 20 inch en is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Vooral de 26 inch lijkt qua design vaak al veel op een volwassenenfiets, maar dan wat kleiner. Het grote voordeel aan dit formaat fietsen is de aanwezigheid van versnellingen. Door middel van de Nexus 3 versnellingen kan uw zoon of dochter eenvoudig schakelen naar de optimale rijstand. Zo blijven lange ritten ook een echt plezier.

Framemaat Alpina Clubb

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden voor de Alpina Clubb. Om er zeker van te zijn dat u de juiste kinderfiets kiest voor uw kind raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe Alpina kinder transportfiets!