Ado Bike wordt Superfietsen: Wat gaat dit betekenen?

Na 12 jaar met trots de naam Ado Bike te hebben gehad, stappen we nu over naar de succesformule van Superfietsen! Voor jou verandert er eigenlijk niks. We blijven gewoon de beste service verlenen zoals je van ons gewend bent. Alle fietsenwinkels blijven open met dezelfde tijden en locaties. We krijgen er zelfs een locatie in Rotterdam bij!

Om onze naamsverandering te vieren, hebben we een leuke online-only aanbieding. Op alle fietsen in dit overzicht krijg je nu 5% korting! Gebruik de code: SUPERSALE Was je al van plan een nieuwe fiets aan te schaffen, dan is dit het moment. Bekijk het diverse aanbod en kies jouw nieuwe droomfiets uit!

 

Hetzelfde vriendelijke en behulpzame personeel staat voor je klaar met raad en daad. Uiteraard blijven ook alle andere garantievoorwaarden gewoon bestaan. Heb je pas een fiets bij Ado Bike gekocht, dan behoud je gewoon de garantie, eventuele onderhoudsbeurt en service. Zo kan je met een gerust hart ook bij Superfietsen terecht.Voor nu kan je nog op de Ado Bike site zoals je gewend bent. Echter gaat deze 1 september offline, om plaats te maken voor Superfietsen.nl. Daar is het assortiment net zo groot, de service net zo goed en de prijzen net zo scherp! Mocht je vragen hebben, dan kan je bij ons klantenservice team terecht. Deze toppers pakken hun werkzaamheden ook gewoon weer op bij Superfietsen!

We hebben natuurlijk goed gekeken naar Superfietsen om te kijken of dit wel bij ons past. Een goede indicatie voor ons zijn dan ook de reviews. Deze zijn namelijk door echte klanten geplaatst na een ervaring met Superfietsen. Wij zijn dan ook erg blij om te zien dat ze gemiddeld op een 8,9 staan met meer dan 2000 reviews! Verder is de bereikbaarheid net zo goed en de responstijd net zo snel als wij voor onszelf gesteld hebben.

Zo weten we zeker dat Superfietsen een nog groter succes gaat worden samen met Ado Bike!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]