Ado Bike Delft

Adres
Papsouwselaan 474a
2624 EP Delft

Telefoon: 015 -285 0242 
E-mail: delft@adobike.nl 

Ado Bike in Delft

Wij verwelkomen u graag in onze fietsenwinkel Ado Bike in Delft. Wij hebben een zeer groot assortiment fietsen, er zit altijd een fiets voor u bij. Onze vakkundige mensen kunnen u professioneel adviseren en het is altijd mogelijk om een fiets uit te proberen. Kom vrijblijvend langs bij onze winkel in Delft.

Ons filiaal in Den Haag is de grootste winkel van Ado Bike. Hier kunt u terecht voor E-Bikes, damesfietsen, herenfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Ado Bike Delft ligt aan de zijkant van het winkelcentrum de Hoven aan de Papsouwselaan.

Naast ons grote assortiment nieuwe fietsen, bieden wij ook tweedehands fietsen aan. Inruilen is bij ons ook mogelijk. U bent ook van harte welkom voor reparaties aan uw fiets of E-Bike

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten


We verwelkomen u graag in Ado Bike Delft.   

Delft

 

Reparatie

Bij Ado Bike Delft bent u ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud van alles soorten fietsen. Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen bent u bij ons welkom. Ook als de fiets niet bij ons is aangeschaft. 

Het is niet nodig om een afspraak voor uw reparatie in te plannen. U kunt met de fiets langs komen zodat we kunnen kijken hoe we uw probleem kunnen oplossen. Vooraf spreken wij altijd een prijs af, wanneer we zaken achteraf of tijdens tegenkomen dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven ernaar om uw fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen.

Voor zowel kleine als grote reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw fietsreparatie snel en vakkundig uitvoeren. Wij heben veel ervaring met verschillende fietsmerken.

Onderaan de pagina vindt u een overzicht met onze reparatieprijzen. Mocht u meer willen weten, kunt u altijd langskomen of ons even opbellen: 015 285 02 42.

Betaalopties

U kunt op verschillende manieren bij ons betalen. Hieronder vindt u onze betaalopties.

Pin
Contant
Nationale Fietsbon
Fietsplan
Sloopregeling

Het is ook mogelijk om een nieuwe fiets via je werk aan te schaffen. Kijk voor alle regelingen op deze pagina.

Voorraad
Voor de actuele voorraad van de winkel, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen: 015 285 02 42.


 

Openingstijden Delft