Elke aanbieding van Ado Bike op een rij!

5
Ado Bike heeft voor u veel aanbiedingen met hoge kortingen. Houd deze pagina goed in de gaten, er komen namelijke vaak nieuwe fietsen bij. Ook blijven niet alle fietsen voor altijd tussen aanbiedingen staan
Lees meer
Sorteer op:

Fiets aanbieding

Op zoek naar een fiets in de aanbieding? Ado Bike heeft continu fietsen die in prijs verlaagd worden. Koopt u een fiets van het merk Altec? Dan geniet u zelfs van de laagste prijsgarantie! Dat betekent dat u bij Ado Bike gegarandeerd de laagste prijs betaald voor een fiets! Ziet u een Altec fiets die ergens anders goedkoper is? Laat het ons weten en u krijgt de fiets voor een lagere prijs! Al onze aanbiedingen van herenfietsen en damesfietsen hebben we voor u op deze pagina verzameld. Bekijk welke aanbieding voor u het meest passend is en bestel snel, want op is op. Wel komen er steeds nieuwe aanbiedingen bij, maar specifieke modellen gaan er soms erg snel doorheen. Het hoeft niet zo te zijn dat deze modellen later weer voor deze prijs verkocht zullen worden. Het aanschaffen van een nieuwe fiets kan een grote investering zijn. Daarom is het extra fijn als dit een keertje niet duurder uitvalt dan verwacht. U heeft al een splinternieuwe fiets voor minder dan € 200. Geen geld voor een mooie en stevige omafiets of damesfiets van het merk Altec.

Fietsen in de aanbieding

Omdat iedereen graag een fiets in de aanbieding koopt, proberen wij bij Ado Bike het aanbod zo divers mogelijk te houden. Zo heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren, modellen en type fietsen. Denk hierbij aan een praktische transportfiets met versnellingen in uw favoriete kleur. Hiermee kunt u gemakkelijk bagage vervoeren en is fietsen naar school of werk ineens een stuk leuker! Meer informatie nodig of opzoek naar de perfecte aanbieding? Neem dan contact op met onze behulpzame klantenservice.

  • Zwart
  • Mat zwart
  • Blauw

Bestelling en levering

Al onze fietsen in de aanbieding leveren we geheel gratis bij u thuis af! De meeste modellen zijn voor 85% rijklaar. U hoeft meestal alleen nog maar wat simpele handelingen uit te voeren voordat u de weg op kan met uw voordelige fiets. Wanneer u nog onderdelen moet monteren vindt u de handleiding gewoon op onze website. U kunt er ook voor kiezen om een prijs van €45 bij te betalen zodat u de fiets voor 98% rijklaar thuis krijgt geleverd. Dit wil zeggen dat u alleen de trappers en het stuur zelf vast zal moeten zetten. Let er op dat de levering dan wel 5 tot 10 werkdagen duurt. In tegenstelling tot de ene werkdag die uw bezorging normaliter in beslag neemt. Voor alle informatie over het afmonteren van een fiets, kijk hier.